Vergoedingen

Alternatieve geneeswijze

Acupunctuur valt binnen de zorgverzekering onder de alternatieve geneeswijzen.
Kosten die je voor deze zorg maakt, worden niet betaald door de basisverzekering. Je kunt er wel een aanvullende verzekering voor afsluiten, waarbij vaak een groot deel van de kosten vergoed worden.
 

Polisvoorwaarden

Let op! Verzekeraars vergoeden de kosten alléén als de behandeling door een arts of therapeut is uitgevoerd. Wij adviseren je hiervoor de polisvoorwaarden te raadplegen.

Zhong lidmaatschap Acupuncture Kliniek Arnhem
Vergoeding door de zorgverzekeraar vindt alleen plaats wanneer de behandelaar is aangesloten bij een beroepsvereniging voor acupunctuur zoals Zhong. Acupuncture Kliniek Arnhemn is aangesloten bij Zhong onder licentie Zhong lidnr: 2411660131365

KAB
Via de Zhong zijn wij ook nog geregistreerd bij de KAB. De KAB is een overkoepelende organisatie, die de kwaliteit van de zorg waarborgt.

AGB-code praktijk: 90058490
AGB-code zorgverlener: 90058489

Acupuncture Kliniek Arnhem houdt contact met zorgverzekeraars en verstrekt informatie zodat de vergoedingen op peil gehouden en/of verbeterd worden.

Hier vind je een overzicht van vergoedende zorgverzekeraars

Als u zeker wilt weten of uw acupunctuurbehandeling wordt vergoed, kunt u het best contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de acupunctuurbehandelingen, tenminste wanneer je aanvullend verzekerd bent. Hoeveel je van je zorgverzekeraar vergoed krijgt, kun je terugvinden in je polisvoorwaarden.
 
Wil je weten of acupunctuur ook voor jou geschikt is, maak dan afspraak voor een vrijblijvend gesprek met onze acupunctuur praktijk, Acupuncture Kliniek Arnhem.