Intake afspraak

Eerste gesprek

Het eerste bezoek bij Acupuncture Kliniek Arnhem begint met een uitgebreid intakegesprek. In het intakegesprek stel ik je vragen over jouw specifieke klachten, maar ook algemene vragen. 

Behandelplan

Aan de hand van de uitkomsten van het intakegesprek, maak ik een behandelplan wat wekelijks wordt bekeken en bijgesteld en specifiek voor jou gemaakt is en wordt bijgesteld naar mate de vorderingen. 
 
Het intakegesprek duurt meestal een half uur. Daarna gaan we meteen starten met de behandeling. Voor een goed effect van de behandeling is het in het begin het beste om de behandelafspraken daarna wekelijks in te plannen. Bij acute klachten eerst twee keer per week.
Als klachten verbeteren, kunnen we naar tweewekelijkse behandelingen gaan. Dit is meestal tussen de 4 en 6 weken afhankelijk van de afname van de klachten.
 

De kosten voor de consulten

€  90 voor het intakegesprek en eerste behandeling (+/- 1,5 uur)
€  70 voor de behandelafspraken (+/- 1 uur)
 

Betalen

Aan het einde van de afspraak krijg je een nota mee, die je na behandeling met pin kunt betalen. Met deze nota kun je eventueel de kosten bij je zorgverzekeraar declareren (indien je hiervoor aanvullend verzekerd bent).