Het onderzoek

Oorzaak en gevolg

In de Oosterse Geneeskunde worden andere verbanden gelegd tussen oorzaak en gevolg van een klacht. Vaak zijn verschillende klachten, waarvan je niet het idee hebt dat ze aan elkaar verbonden kunnen worden, toch te herleiden tot een oorzaak.
 

Observatie

Een uitgebreide intake, vragen over je klacht en andere mogelijke klachten die je nu hebt of hebt gehad, aandachtig kijken, luisteren, tongdiagnose, polsdiagnose; het hoort allemaal bij het onderzoek naar jou als cliënt en als basis om jouw gezondheid te kunnen optimaliseren met de mogelijkheden die daarvoor zijn. 

Evaluatie

Indien je bereid bent je ervaringen te delen, over hoe je de behandeling ervaart, mag je altijd een recencie schrijven op Facebook of Google. Daarnaast zou ik het fijn vinden als je tevreden bent, dit te delen met mensen die je kent en ze door te verwijzen indien zij klachten hebben waarmee ik zou kunnen helpen.

Doorverwijzing

Het kan zijn dat ik signalen zie die voor mij als 'niet pluis' gelden. In dat geval zal ik ervoor kiezen de behandeling uit te stellen en je eerst doorverwijzen naar huisarts of specialist voor nader onderzoek. 


Privacy

Ik ga uiteraard vertrouwelijk om met de informatie die je geeft. Ook met de feedback over de acupunctuur praktijk zelf. Deze helpt mij om de dienstverlening aan mijn clienten te verbeteren en de ervaring van mijn clienten in de kliniek te optimaliseren.