Frequentietherapie

Alles in het leven bestaat uit energie, frequenties en trilling. Frequentietherapie werkt met die trilling. Door een trilling kan iets in beweging worden gezet in het lichaam en wel op allerlei niveaus. Voor elk onderdeel van je lichaam is een specifieke frequentie, en als je die frequentie goed zet, trilt dat onderdeel op de juiste manier en is het vrij van 'ziekte'.

Denk aan fysiek bewustzijns niveau, maar ook op orgaanniveau, celniveau,maar ook tot op DNA, RNA, chromosomaal en mitochondriaal niveau. Dit klinkt misschien moeilijk maar is het niet. Dit laatste speelt zich af op celniveau in het lichaam. Cellen dienen gezond te zijn en als ze niet gezond zijn, wijken ze af van hoe het van origine bij je geboorte bedoeld was. Een lichaam dient gezond te zijn, en is het dat niet, dan moeten we proberen het gezond te maken. Niet door er lichaams-onnatuurlijke stoffen in te stoppen, waardoor je lichaam in de war raakt, maar door de dingen die er niet horen 'weg te halen'. Disbalansen, ziekten, parasieten noem het maar op. Om maar iets simpels te noemen een jonge cel heeft een andere celspanning als een oude cel of een zieke cel, door met frequenties te behandelen verbetert automatisch je celspanning, waardoor je gezonder wordt. 

Een behandeling met frequenties zorgt ervoor dat disbalansen in een lichaam zichtbaar worden gemaakt en deze disbalansen kunnen direct met de benodigde frequenties worden hersteld.

Dat betekent helaas niet dat u in 1 behandeling van alle klachten af bent, maar het lichaam krijgt eigenlijk de de weg naar herstel aangeboden.

Verstoringen die ontstaan zijn in de loop van de jaren worden vaak langzaam groter, eerst in het energetische lichaam en na enige tijd in het fysieke lichaam, en dus kost het even tijd om de weg terug te vinden en het te herstellen, maar het goede nieuws is dat bijna alles herstelbaar is. Je lichaam heeft een enorm goed celgeheugen en een krachtig zelfherstellend vermogen. Dus met hulp van frequenties kunnen er mooie dingen gebeuren in dat lichaam. 

Eigenlijk is praktisch alles oplosbaar, maar om een paar voorbeelden te noemen:
- dyslexie/ dyscalulie
- adhd/ add
- pijn
- hernia of beknelde zenuwen
- schildklierproblemen
- neuropathische klachten 
- luchtwegproblemen
- verslavingen
- depressie
- hoge bloeddruk
- etc etc

Ik noem nu speciaal een aantal klachten waar in de westerse medische wereld soms zware medicatie voor wordt ingezet die vaak nare bijwerkingen hebben, iets wat bij frequentiebehandeling niet het geval is. Het is uiteraard niet de bedoeling om zelf te stoppen met medicatie maar indien u het idee heeft minder medicijnen nodig te hebben, dan adviseer ik u altijd dit met uw eigen arts te bespreken. U bent verantwoordelijk voor uw eigen lichaam en uw arts zal zeker met u meedenken indien er duidelijke verbetering is in uw gezondheid.

Voor meer informatie kijk ook eens op mijn andere website www.bewustgezondmens.nl