Energetica

Energetica komt van 'Energie'.  Alles in het leven is energie en trilling. En energetica werkt met die trilling. Door een trilling kan iets in beweging worden gezet in het lichaam en wel op allerlei niveaus. 

Denk aan fysiek bewustzijns niveau, maar ook op orgaanniveau, celniveau, quanten niveau (heel diep in je lichaam) maar ook tot op DNA, RNA, chromosomaal en mitochondriaal niveau. Dit klinkt misschien moeilijk maar is het niet. Dit laatste speelt zich af op celniveau in het lichaam. Cellen dienen gezond te zijn en als ze niet gezond zijn, wijken ze af van hoe het van origine bij je geboorte bedoeld was. Een lichaam dient gezond te zijn, en is het dat niet, dan moeten we proberen het gezond te maken. Niet door er lichaams-onnatuurlijke stoffen in te stoppen, maar door de dingen die er niet horen 'weg te halen'. Disbalansen, ziekten, parasieten noem het maar op. 

De integrale differentiatie test zorgt ervoor dat disbalansen in een lichaam zichtbaar worden gemaakt en deze disbalansen kunnen meestal met energetica worden hersteld. Dit gaat niet van de ene op de andere dag. Verstoringen worden vaak langzaam groter, eerst in het energetische lichaam en na enige tijd in het fysieke lichaam, en dus kost het even tijd om de weg terug te vinden en het te herstellen, maar het goede nieuws is dat bijna alles herstelbaar is. Je lichaam heeft een enorm goed celgeheugen en een krachtig zelfherstellend vermogen. Dus met een beetje hulp van een natuurlijk en zuiver energetisch middel kunnen er mooie dingen gebeuren in dat lichaam. 

Het grote voordeel is dat door de druppels dagelijks in te nemen, je eigenlijk jezelf op dagelijkse basis behandelt en dat er subtiele, maar soms ook bijzondere effecten merkbaar zijn omdat het lichaam dagelijks wordt bijgestuurd. 

Eigenlijk is praktisch alles oplosbaar, maar om een paar voorbeelden te noemen:
- dyslexie/ dyscalulie
- adhd/ add
- pijn
- hernia of beknelde zenuwen
- schildklierproblemen
- neuropathische klachten 
- luchtwegproblemen
- verslavingen
- depressie
- hoge bloeddruk
- etc etc

Ik noem nu speciaal een aantal klachten waar in de westerse medische wereld soms zware medicatie voor wordt ingezet die vaak nare bijwerkingen hebben, iets wat bij energetica niet het geval is. Het is uiteraard niet de bedoeling om zelf te stoppen met medicatie indien u energetica inneemt. Maar indien u het idee heeft minder medicijnen nodig te hebben, dan adviseer ik u altijd dit met uw eigen arts te bespreken. U bent verantwoordelijk voor uw eigen lichaam en uw arts zal zeker met u meedenken indien er duidelijke verbetering is in uw gezondheid.