Elektroacupunctuur

Natuurlijke behandelwijze

Electroacupunctuur is een natuurlijke behandelmethode om de energiebalans van je lichaam te helpen herstellenHet is een natuurlijke en veilige behandelwijze. Met electroacupunctuur geven we je lichaam de juiste signalen en prikkels om het zelfherstellend vermogen aan te spreken. Dit kan geheel zonder naalden. Ook behandeling op het oor kan met electroacupunctuur.

Echter voor het lichaam geef ik zelf de voorkeur aan klassieke acupunctuur of indien nodig met extra stimulans op de naald. Electroacupunctuur is vooral een extra stimulans bij problemen als overwicht.

Hoe werkt het?

De cliënt wordt gewoon geprikt op de benodigde punten. En een aantal punten die extra stimulans nodig hebben, worden verbonden met een draadje waardoor een kleine elektrische prikkel gestuurd wordt. Deze punten van het lichaam worden extra gestimuleerd.


Klachten zullen oplossen

Elektroacupunctuur kan het evenwicht herstellen zodat de klachten verdwijnen en medicijnen misschien minder nodig zijn. Dit is vaak iets wat de client zelf voelt en altijd zelf bepaalt, maar altijd in overleg met zijn arts die de medicijnen heeft voorgeschreven.