Behandelmethoden

Acupuncture kliniek

Mijn praktijk is gespecialiseerd in acupunctuur en aanverwante behandelingen. Hiermee behandel ik uiteenlopende klachten, zoals: allergieën, vermoeidheidsklachten, klachten aan maag en darm, slaapproblemen, klachten aan het zenuwstelsel, psychische klachten, rugklachten, menstruatieklachten, stuitliggingen, voorbereiding bevalling, problemen met de borstvoeding, hulp bij zwanger worden, gezichtsverjonging en nog veel meer. Daarnaast probeer ik mensen te laten zien dat de beste preventie tegen ziek worden het onderhouden van de lichaamsbalans is.

Mijn ambitie is "gezondheid en balans voor iedereen"; met eerlijke en liefdevolle behandelingen, werk ik aan de balans van de mensen om mij heen, want ik geloof dat iedereen recht heeft op balans en de wetenschap hoe je je gezondheid werkelijk kunt verbeteren. 

Niet met chemische pillen en andere lapmiddeltjes die alleen de symptomen onderdrukken (waardoor je dus het contact en het gevoel met je lichaam verliest), maar met eerlijk luisteren naar je lichaam en daar actie ondernemen waar het actie behoeft. Dit begint met een gezonde levensstijl en het oplossen van problemen in de basis.
 
De behandelingen bij Acupuncture Klniek Arnhem, helpen mee aan een gezond lichaam en een betere lichaamsbalans, wat zich uit in meer energie, betere nachtrust en een gezondere uitstraling.


Uniek in Nederland

In mijn ogen heeft Acupuncture Kliniek Arnhem nog de persoonlijke benadering die je verwacht en hoopt te krijgen in de gezondheidszorg. Daarnaast worden hier de meest effectieve behandelmethoden gecombineerd.  Dat maakt de behandeling ook uniek en gepersonaliseerd. Het is niet alleen acupunctuur, maar ook tegelijk bijvoorbeeld chakra balans, of hormoonhuishouding balanceren, of slaapproblematiek oplossen. Wil je alléén acupunctuur en niet de extra's, geen probleem dan kan je dat gewoon aangeven.
Vanuit Arnhem ben ik bereikbaar voor clienten uit heel Nederland, maar ook België en Duitsland. De kliniek is makkelijk bereikbaar met bus en auto en er is voldoende gratis parkeergelegenheid om de hoek.

Naast acupunctuur, kleurenpunctuur, kleurentherapie en inductietherapie, werk ik ook met de energetica van Vita, die ingezet kan worden na een integrale differentiatietest (kinesiologische test vlgs de Quantum Fysica). Deze test wijst uit welke onderdelen van het lichaam niet optimaal gezond zijn en welke de hoogste prioriteit hebben om te behandelen, om uiteindelijk te komen tot heelheid en gezondheid. Met energetica zijn dingen op te lossen waar je anders niet bij kunt.

Contact

Neem gerust contact op voor een intakegesprek; ik help je graag. Mocht je meer willen weten over acupunctuur, kleurentherapie, inductietherapie of energetica; veel informatie vind je op deze website. Of stel je vraag via het contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook, maar tijdens behandelingen kan ik niet opnemen.