Afspraak maken / Prijzen

De openingstijden van de Acupuncture Kliniek Arnhem zijn: van maandag t/m vrijdag van 8:30 - 16:00 uur, alléén op woensdagen zijn wij normaal gesloten (eventueel op afspraak in de ochtend).
Voor de intake afspraak/behandeling moet u anderhalf uur uittrekken. Neemt u voor het intake gesprek altijd bijsluiters van gebruikte medicijnen mee of een overzicht van uw medicijnen en uw ziektekosten verzekeringspasje.

Iedere vervolgafspraak duurt ongeveer een uur (uitgezonderd het traject van cosmetische acupunctuur)

Afrekenen kan contant of met pin na behandeling.

U kunt direct een afspraak maken met onze Acupunctuur Praktijk door te klikken op onze Contact pagina en per email contact op te nemen, of door te bellen met 06-49122402. 

Het is echter mogelijk wanneer u belt, dat er door een lopende behandeling even niet op kan worden genomen, spreekt u in dat geval duidelijk uw naam en telefoonnummer in dan bel ik u zsm terug.
 

Prijzen

Intake +  behandeling (+/- 90 minuten)
Acupunctuurbehandeling (+/- 60 minuten/ vervolgbehandeling)
Ooracupunctuur behandeling electro (+/- 40 minuten) ​Cosmetische acupunctuur behandeling all-in incl. gezichtsmassage (100 minuten)
Pakket van 12 behandelingen, twee-wekelijks (totaal dus 24 weken)
​Kleurenpunctuur behandeling (60 minuten) ​Kleurentherapie behandeling (zoals bv voor pijnverlichting en weefselschade-beperking bij brandwonden, of litteken behandeling)* Integrale Differentiatietest (​energetische bodyscan op alle niveaus van het lichaam zoals bijv Organen/Cellen/ DNA/ Chromosomaal/Eiwitsynthese vlgs Quantum Fysica)*
* deze behandelingen worden niet door de aanvullende ziektekostenverzekeringen vergoed