Elektroacupunctuur

Natuurlijke behandelwijze

Electroacupunctuur is een natuurlijke behandelmethode om de energiebalans van je lichaam te helpen herstellenHet is een natuurlijke en veilige behandelwijze. Met electroacupunctuur geven we je lichaam de juiste signalen en prikkels om het zelfherstellend vermogen aan te spreken. Dit kan geheel zonder naalden. Echter wij geven er de voorkeur aan elektroacupunctuur in te zetten waar nodig, op de naald. Dit is vooral een extra stimulans bij problemen als overwicht.

Hoe werkt het?

De cliënt wordt gewoon geprikt op de benodigde punten. En een aantal punten die extra stimulans nodig hebben, worden verbonden met een draadje waardoor een kleine elektrische prikkel gestuurd wordt. Deze punten van het lichaam worden extra benadrukt. 


Klachten verdwijnen

Elektroacupunctuur kan het evenwicht herstellen zodat de klachten verdwijnen en medicijnen misschien minder nodig zijn. Dit is vaak iets wat de client zelf voelt en altijd zelf bepaalt, maar altijd in overleg met zijn arts die de medicijnen heeft voorgeschreven.

In onze kliniek wordt waar nodig aandacht besteed aan de subtiele of onbewuste signalen die vanuit de omgeving worden waargenomen, zoals bij mensen die moeite hebben zich te begeven in grotere groepen mensen, mensen die willen werken aan hun intuïtie of interpretatie van deze signalen. Een behandeling in de energie kan dan een aanvulling zijn tijdens het consult. Er zijn therapeuten verbonden aan onze kliniek die hierin gespecialiseerd zijn.